vrijdag 23 april 2010

Prettig weekend!

Een lapje stof, wat restjes vilt.........en dan is daar ineens een vrolijk schilderijtje. Ik moet er alleen nog een mooi lijstje voor kopen want om te proberen heb ik even het lijstje gebruikt waar de foto van mijn neefje inzat.
Gisteren de nieuwe "mijn creatieve HOBBY" gekocht. Er staan weer veel inspirerende dingen in om te freubelen.
En nog maar weer eens een sleutelhanger gemaakt. Er lopen al heel wat mensen rond met "mijn" hangers aan hun tas en/of sleutelbos.

Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend toe. Helaas.......zuster Roos moet werken.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Thank you for your beautiful words. But the brooch I've post is not mine. It's from Romantic Pansy. She has very beautiful things. You have to visit her blog and take part in the raffle she is planninig, if you want to get the Lady you have seen in my photo.
  I love the picture you have make. It's really cute!!!
  See you soon! Kisses from Spain.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Roos, wat een schattig schilderijtje....
  en nu weer een nieuw hobbyblad, veel plezier ermee en werk ze in de komende dagen.Ik hoop morgen naar de Keukenhof te gaan samen met Ron.....
  Daaaaaag Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo eindelijk weer eens tijd om je blog te bekijken en wat ben je weer aan het freubelen geweest. Wat een vrolijk schilderijtje! Ik ontving gister van jou het vrolijke shirt voor Niene, waarvoor hartelijk dank, kan ze in de zomer mooi aan. Berenkleetjes moeten nog steeds gepast worden (Erg, op dit moment vliegen de dagen voorbij. Allerlei plannen maar er komt steeds weinig van). Jij hebt zo te zien ook nog genog hobby plannen zeker met een hobbyblad erbij komt dat wel goed. Blijf natuurlijk in de gaten houden wat voor een moois je allemaal maakt. Werkse nog! Na het weekend weer paar daagjes vrij?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent weer heerlijk bezig geweest Roos!! wat een schattige creaties weer...het schilderijtje is echt heel leuk geworden...en de hobbybladen worden ook door mij "stukgelezen"soms...zoveel leuke dingen om te maken staan er soms in..heb er ook al heel veel uit gemaakt....ben benieuwd naar je volgende creatie en bedankt voor het komplimentje op mijn blog hoor..daar doe ik het voor!!groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je bent weer lekker creatief bezig geweest zeg

  BeantwoordenVerwijderen