donderdag 1 april 2010

Kadootje en bloem

Vandaag bezorgde de post mij een hele leuke verassing. Lisa het dochtertje van Bouwiena van "zomooizohip" had voor mij een prachtige kaart gemaakt als bedankje voor de kleertjes van haar poppenhuis-beertje.
Bouwiena had ook nog een mooie armband voor mij gemaakt met kralen die Lisa had uitgezocht! Ik vind de armband heel erg mooi.
Daarbij kreeg ik nog een enveloppe met leuke freubels, ook daar ben ik helemaal blij mee.
Lisa binnenkort maakt ik voor je andere beertjes ook kleertjes hoor!!! Allebei nogmaals dankjewel voor de mooie spulletjes!
Iedere keer als ik bij mijn moeder kom vergeet ik jammer genoeg mijn fototoestel mee te nemen, want mijn ma heeft zo'n mooie sjaal gehaakt die ik graag op mijn blog wil laten zien. Maar een foto daarvan volgt dus nog.
Vanmiddag was mijn moeder bij mij en liet de Afrikaanse bloem zien die ze gehaakt heeft naar aanleiding van het patroon van Karin.(karinaandehaak) ben benieuwd wat je er van vindt karin, ik vind hem hartstikke goed gelukt!
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Jaaaa, de bloem is supergoed gelukt!
  Ik wil je moeder ook nog bedanken voor de leuke reactie op mijn blog. Ik heb inmiddels ook cake gebakken en de lemon jelly maakt het inderdaad tot een zoete zaligheid. Heeeeeerlijk!

  Wat heb je een lief armbandje gekregen. Echt heel leuk.
  Ook leuk is de inmiddels gelukte vertaal gadget. Niet dat ik hem nodig heb hier, maar voor anderen kan het veel uitmaken.
  Ik wens je een fijn paasweekend!

  ~X~ Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je voor het maken van de kleertjes een cadeautje gekregen hebt, is altijd leuk.
  Je gehaakte bloem vind ik erg mooi en ik ben benieuwd naar de sjaal van je moeder. fijne Pasen groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke spulletjes heb je gekregen!
  En wat is die afrikaanse bloem mooi.
  Wat is het heerlijk dat samen met je moeder kan freubelen hé, ik heb dat ook met mijn moeder, alleen woont zij ver bij mij vandaan!
  Maar als ik bij haar ben of zij bij mij, dan zijn we altijd iets aan het doen, laatste tijd vooral haken.
  Ik vind het leuk dat e volger bent geworden van mijn blog, bedankt voor je complimentje!
  Ik volg jou blog ook aleen tijdje, maar omdat ik nog niet blogte had ikme nog niet als volger aangemeld, maar nu wel hoor!!
  groetjes en fijne paasdagen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Roos,

  Lisa vroeg al een paar keer of je de spulletjes al had en laat aan iedereen heel enthousiast de kleertjes van mamabeer zien en vertelt daarbij dat Roos die gemaakt heeft. Vraagt ze ineens 'Wie is Roos eigenlijk?' Haha goeie natuurlijk. Ik had al wel vertelt dat dat een mevrouw was die ook mooie spullen maakt en waar ik via de computer mee geschreven had over de kleertjes van de beren. Heb haar vandaag maar eens je blog (en foto) laten zien. Dat vond ze wel heel interessant en ze vond het erg leuk om het door haar gemaakte armbandje bij jou op de foto terug te zien en dat je verder toch ook hele leuke spulletjes maakt!

  Je moeder is trouwens ook aardig creatief zag ik al een paar keer. Leuk en die afrikaanse bloem is zeker goed gelukt.

  Fijne paasdagen gewenst!

  Lieve groetjes Bouwiena

  BeantwoordenVerwijderen