donderdag 9 september 2010

Vanalles wat.....

Deze hangertjes heb ik gemaakt van gekochte vilt hartjes en bloemetjes. Ik heb er twee op elkaar genaaid met een lintje ertussen.
Het zijn echte "meidenhangers", leuk voor aan de schooltas.
Ook nog een armbandje gemaakt, het lijken wel snoepjes om te zien deze kralen.
Het roze organza waar de hangertjes op liggen heb ik laatst gekocht en ga er zakjes van naaien, zo leuk om je gemaakte spulletjes daarin kado te doen.

Dinsdag middag ben ik met een bewoonster ( tijdens de eerder genoemde kwaliteitsuren) naar een hobby winkel in de buurt geweest.
Ik wil namelijk een wandkleed gaan maken samen met de bewoners, vol met bloemen, vlinders enz., en daar zijn spulletjes voor nodig.
We hebben een grote lap katoen gekocht om het wandkleed van te maken en verschillende kleuren vilt en borduurgaren zodat we voorlopig vooruit kunnen.
Helaas ben ik vergeten foto's te maken van onze winkelmiddag, maar ik hou jullie op de hoogte van hoe het verder gaat met het wandkleed.
Ik zag voor mezelf nog een paar koopjes die ik niet kon laten liggen. Een buisje vol knopen voor 2 euro, normaal kost èèn knoopje al 80 cent.
De bolletjes garen heb ik voor 1 euro per stuk gekocht, als je de prijzen ziet die er eerst op stonden is dit ook een echt koopje!
Van mijn moeders vriendin kreeg ik de kraaltjes. Ze was ergens op een markt en kwam ze tegen en moest meteen aan mij denken. Erg aardig van haar.

En nog een paar slofjes gehaakt, deze keer voor een jongetje. Let op de knoopjes, die zijn meteen in gebruik genomen

EN DAN NU : Tijd om tikkertje te spelen. Ik ben door verschillende van jullie aangetikt, om mee te doen met het tikkertjes spel dat over
blogland waait.

4 dingen uit mijn tas: -Portomonee
- Sleutels
- Mobieltje
- Lippenstift

4 dingen in mijn slaapkamer: - Het bed
- Tv
- Wekker (helaas)
- En natuurlijk Ray mijn man

4 dingen die altijd al heb willen doen: - Ik zou graag mijn eigen freubelwinkeltje willen hebben
- Op vakantie naar Suriname. Sinds Ray in nederland is , bijna 35 jr nu, is hij nooit terug geweest.
Ik zou dat mooie land heel graag eens samen met hem bezoeken.
- En verder zou ik niet weten wat ik nog graag zou doen, ik ben heel gelukkig met mijn leven zoals het is.

4 dingen die ik op dit moment leuk vind: - Het bezig gaan zijn met het wandkleed, dat ik samen met de bewoners ga maken.
- Mijn hobby-kamer, nog steeds zo fijn om te hebben.
- Freubelen
- Fantaseren over spulletjes die ik nog wil gaan maken

4 dingen die jullie niet van mij weten: - Ik denk dat ik dat maar gewoon voor mezelf hou hahaha

Ik tik aan Lia van Lia's handwerkblog. Jij bent hem !!!
Posted by Picasa

13 opmerkingen:

  1. Leuke meiden hangers! Ga ik denk ik ook doen voor mijn dames voor aan de tas, want hier geldt hoe voller de tas en de sleutel hoe beter!

    Gaaf dat je zo'n wandkleed gaat maken!

    Ik las in je vorige stukje dat je was wezen wandelen, wij wandelen daar ook regelmatig... Daar mag je de hond nog los laten lopen vandaar en de meiden vinden het altijd zo leuk bij de 3 Linden.

    Groetjes Maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hangers heb je gemaakt ziet er TOPPIE uit...en veel succes en plezier met het maken van een wandkleed

    Groetjes klaske

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Okay, Roos: ik zal doorgaan met het tikkertjesspelletje. Vind ik wel leuk! Ik hoop een volgende, nederlandstalige partner te vinden...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, Roos, heb al gereageerd op mijn blog, hoor. Maar zo ben ik vergeten je te schrijven dat ik de kleuren van deze kinderslofjes gewoon super vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk blogje !!!

    Zeer aangenaam om te lezen


    Groetjes
    Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo RosaNell ( of zeg ik Roos?)

    Dank u om bij mij volger te worden , ik ben ook even hier komen piepen en wat een leuke blog heeft u, en wat een mooie creaties maakt u !!
    Ik ben gelijk ook volger van u geowrden !

    groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha Roos,

    Jij reageert altijd zo leuk en lief op mijn blog..... waardeer ik erg.Alleen ik heb het een beetje gehad.... Blog nu bijna 2 jaar en heb haast 500 berichtjes geplaatst, Op een gegeven moment is het een beetje over. ik moet zeggen ik lees graag maar om nou steeds te reageren en nieuwe logjes te plaatsen dat is het hem nou....ik zet het op een lager pitje...
    Je borduurtjes zijn bijna af. Ik heb er 5 gemaakt in verschillende kleurtjes , heel leuk geworden. Zeker zo op een rijtje.....
    Volgende week hoop ik ze op te sturen.
    Daaaaag en groetjes van Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke hangers en die ketting, het zijn inderdaad net snoepjes, van die hartjes met zo'n tekst erop! En de slofjes, wat leuk!!! En toch nog tijd gevonden voor je tikkie ;-) Leuk om te lezen dat je ook graag een freubelwinkeltje zou willen beginnen! Ik weet ook zeker dat het een succes zou zijn! En naar Suriname, wow! Dat moet geweldig zijn!! Je moet wat te dromen hebben, toch?! Lieve groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke spulletjes en leuke weetjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke blog heb je! Je maakt mooie dingen en kom zeker af en toe bij je kijken! De slofjes zijn ook erg mooi geworden.
    Groet, Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke meiden sleutelhanger en die slofjes geweldig en leuk dat je met een bewoonster ben gaan handwerken, fijne week groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen