vrijdag 24 september 2010

Woef waf en tellen......

Heb dit hondje van vilt gemaakt. Erg simpel maar leuk om te doen.
Ik was Woensdag bij Action en zag dit zelfmaak pakketje liggen voor een euro. Das de mijne dacht ik.
Mijn moeder was erbij en wilde er ook graag èèntje...helaas dit was de laatste. Er zit ook nog een hartje in van vilt om te maken, die volgt binnnenkort dus nog.
En wederom een hoesje. Te gebruiken voor een mobieltje, maar ook leuk om een klein notitie blokje in te doen, heb er een kleine pen aangehangen.

Ik ben gestart met het tellen van deze Douwe Egberts punten, en het zijn er echt héééél erg veel ! Ze lagen bij mijn moeder en ik vind het zonde dat er niks mee gedaan werd.
Er zitten hele oude punten bij, want mijn vader is al 15 jr. geleden overleden en die is toendertijd begonnen met tellen.
Ben zo benieuwd hoeveel punten het in totaal zijn en wat ik ervoor kan krijgen.
Ik vraag mijzelf alleen af hoe het in zijn werk gaat?
Zouden er Bij Douwe Egberts punten-tel-dames in dienst zijn? hahaha ik weet het niet.....

Gisteren op mijn werk begonnen met het maken van enkele bloemetjes voor het wandkleed. Er waren helaas niet veel bewoners van de partij omdat het mooi weer was en ze lekker buiten waren. Das begrijpelijk, we gaan gewoon de volgende keer weer verder.

Vandaag is het onze trouwdag.......8 jr. geleden gaven wij elkaar het "ja woord". We woonden toen al zeker 13 jr. samen, dus je kan wel zeggen dat we wisten waar we aan begonnen hahaha.


Fijn weekend allemaal !
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

 1. DAt honje is leuk he???
  Ik heb hem als schoencadeautje meegenomen voor mijn dochter...kunnen we samen freubelen...en zo te zien is het een sucsesnummer!!!
  Gr Cinderell@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo'n mooi hoesje, Roos! Ik word af en toe ook wel verleid tot het maken van vilt-spullen (kleine beertjes bijv. of hartjes), maar in Italie vind je niet zo gemakkelijk en veel freubelspullen als in Nederland. Jammer genoeg... Prettig weekend. Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig, dat hondje...en dat hoesje ook trouwens! Die DE punten spaar ik ook. Ik vind het super dat je echt zonder bijbetalen iets uit kan zoeken. Je bied de punten in de winkel gebundelt aan per 1000 pnt en dat gaat volgens mij gewoon in goed vertrouwen..! Ben benieuwd hoeveel je er hebt..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van Harte met jullie trouwdag! Super goed, ook al zouden jullie 50 of 1 jaar bij elkaar zijn, is het nog goed!!!

  Succes met tellen, ik wordt altijd helemaal jalours van de mooie dingetjes die je er kan "krijgen"/ kopen!
  laat je het ons zien?

  Goed weeknd voor jullie ook.

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Roos: ik heb je op mijn blog de 'Versatile Blog Award' toegekend. Je kunt er daar over lezen en hem (eventueel) op te halen!

  Prettige zondag, in elk geval! Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag!

  De punten van DE moet je bundelen per 1000. Ze tellen bij inleveren een paar stapeltjes na en als die goed zijn geloven ze de rest wel. Succes met tellen! :0)

  BeantwoordenVerwijderen