zaterdag 22 mei 2010

Dagje Rotterdam en meer...

Eindelijk weer eens een dagje naar Rotterdam geweest, de stad waar ik geboren ben. We gingen eerst naar winkelcentum Alexandrium, waar ik nooit eerder was geweest, en daar kocht ik o.a. de bolletjes katoen.
Daarna naar de markt geweest, daar stond een kraampje waar ze heel veel kralen-kettingen en armbanden verkochten voor 50 cent per stuk.
Ik heb er een paar gekocht voor de kralen, los zijn die veel duurder, want een uurtje eerder kocht ik ook al kralen bij de Hema. Maar je kan geen kralen genoeg in huis hebben zegt de ware freubelaarster dan tegen zichzelf haha.
.
Bij thuiskomst wachtte mij een verassing......post van Bouwiena van "zomooizohip". Ze stuurde een mooie kaart, met aardige woordjes, een zakje vol met leuke freubels, waar ik heel blij mee ben, en een zelfgemaakt hoesje voor theezakjes in te bewaren.
Heel leuk gemaakt, en bij deze Bouwiena, hartelijk dank !
En dan nog wat freubels die ik afgelopen week gemaakt heb, ondanks dat ik erg druk was met werken. De bloemetjes zijn nog niet helemaal klaar want ze moeten nog verder opgepimpt worden. Ook nog sleutelhangers gemaakt, maar welke het wordt voor de GiveAway komende Maandag blijft nog een verassing...Ook voor mijzelf trouwens want nu ik nieuwe kralen enz. heb kan ik daar nog lekker mee aan de gang.
.
Fijne pinksterdagen allemaal, en geniet van het zonnetje!
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. O wat lekker hé, als je weer wat nieuwe freubeltjes heb. Mooie sleutel hangers heb je gemaakt!
  Veel plezier met freubelen en een fijn pinkster weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel!
  Ik wens jou ook fijne pinksterdagen tussen al je nieuwe spulletjes!
  Ze zien er fantastisch uit.

  ~X~ Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrolijke bloempjes.
  Markten in Rotjeknor heerlijk. En dan van die leuke dingen tegen komen. Ik koop ook vaak goedkope armbanden voor de kralen of bedeltjes.
  Mooie sleutelhanders.
  Haak ze met je nieuwe wolletje. Een leuk klusje in de zon.
  Fijne dagen Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen