vrijdag 12 maart 2010

Spring swap en Make a Difference Day.

 

Vanmiddag ga ik de enveloppe met inhoud naar het postkantoor brengen, ik hoop dat Kerry er blij mee is.

Ik had nog een vraagje voor jullie allemaal. Volgend week vrijdag vieren wij met de bewoners van onze afdeling, make a difference day.
We gaan dan gezellig met ze eten in de grote zaal van het verpleeghuis waar ik werk.
Ik ben gevraagd iets aan de tafeldecoratie te doen. Nu heb ik al heel wat glazen groenten potjes vezameld en hier wil ik narcisjes inzetten, maar natuurlijk moeten de glaasjes ook gepimpt worden.
Zelf heb ik al heel wat ideetjes in mijn hoofd, maar toch zou ik ook graag die van jullie horen.....alvast bedankt voor het meedenken.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Met Décopatch kan je glas heel leuk versieren.
  Of beplakken met kleine haakwerkjes, draadjes, (poezie)plaatjes, kralen, schelpjes, knoopjes, uitgeknipte plaatjes van voorjaarsbloemen of propjes crepepapier. Lintjes er om heen met een strikje. Mooi papiertje vouwen en een kleedje knippen om er onder te leggen.

  Ik wens je veel succes, het gaat vast en zeker mooi worden!

  ~X~ Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Roos,

  Wat denk je van een gehaakt jasje? Of een mooi touwtje met daartussen wat klimpblaadjes een paar keer eromheen gewonden? Of een mooi reepje papier, vastgebonden met een touwtje. Behangpapier? Mooie, niet kitsche stickertjes erop. Of inpakken in vloeipapier en bovenaan vastbinden zodat de hoeken nog een beetje uitsteken? Zoiets? Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog maar een poging en dit keer zonder typefouten.....

  Ik vind paas/voorjaarsfiguurtjes van vilt altijd erg leuk. ook beschilderen met glasverf kan een vrolijk resultaat opleveren, vooral met de verf die wat dikker is.

  Ik sluit me verder aan bij de ideetjes van de voorgangers met nog een kleine tip: de proefbehangstukjes die je bij de bouwmarkten kunt vinden hebben een fijn formaat voor kleine projectjes!

  Fijn weekend

  Ebi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat denk je van stukjes stof op de potjes plakken en dan met kantjes afwerken??
  Ik maak ze regelmatig zelf, snel klaar en een leuk resultaat.
  De ideeën van de anderen zijn ook erg leuk.
  Succes en ik heb mijn zoon nog gevraagd naar het probleem van je blog, maar hij weet het ook niet, ik kijk gewoon regelmatig bij je.
  Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen