maandag 15 maart 2010

Kuikentje 2

 

Ik heb vanmorgen nog een kuikentje erbij gemaakt, met z'n tweetjes is het veel gezelliger voor ze! Ik wil meteen even iedereen bedanken die mij tips hebben gegeven om de glazen potjes te versieren. Komende vrijdag moeten ze klaar zijn, en natuurlijk laat ik dan hier een foto zien van hoe ik ze gepimpt heb.
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

 1. Ha Roos,

  Leuk die kuikens... goed gelukt hoor met haken.Doe je waarschijnlijk liever dan breien...Ik ben nu ook aan het haken kleine haasjes voor de kids..... ook een leuk tussendoorwerkje, even huishouden weer even haken. zo gaat dat bij Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Roos, ik heb een award voor je klaar staan,ik vind dat je zulke leuke dingen maakt, kijk maar wat je ermee doet. groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Piep piep piep!
  Wat een scheetjes heb je weer gemaakt Roos!
  Het is altijd weer een feestje bij jou op je blog, zelfs je moeder doet mee!. (En dat mobielhoesje is inderdaad gewoon het plaatsen waard hoor!)

  Ik ben erg benieuwd naar je glazen potjes, ik begin ze straks weer te verzamelen om buitenlichtjes van te maken, ook erg gezellig!


  Groetjes en een fijne dag!
  Ebi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Roos,

  Je bent weer leuk aan het freubelen geweest. leuk die kuikens voor de pasen en wat leuk dat je moeder ook zo creatief is. Hoesje is zeker het plaatsen waard.

  Groetjes Bouwiena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve kuikentjes :)
  Het paasgevoel begint te komen,
  ik ga vandaag paasfreubelen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat zijn deze leuk! Dat doe ik je helaas niet na.
  Je haarspeldjes zijn ook zo schattig.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen