donderdag 28 januari 2010

Barbie, haakwerk en haarspeldje.

Beloof mij niet uit te lachen..... Ik heb deze week een barbie-pop gekocht. Voor mezelf ! Vroeger maakte ik zoveel kleertjes zelf en ook door tante Jans ben ik nogal is verrast met kleertjes die ze voor mijn barbies maakte. Enkele jaren terug, heb ik alle barbies inclusief kleertjes aan een klein meisje uit de buurt gegeven. En vorige week had ik zoiets van....zou leuk zijn om weer is bezig te zijn met van die kleine kleertjes. Vandaar.Tussendoor haak ik. Ieder moment dat ik mijn handen vrij heb, zijn voor de haaknaald.
Het is de bedoeling dat het een mooie grote plaid word, of wie weet wel een sprei!Dit gepimpte haarspeldje, draag ik vol trots in mijn haren.
Ik krijg er leuke reacties op.
By the way....
let niet op de grijze waas die door mijn haren schemerd hahaha. Ook ik ontkom er niet aan!!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. Leuke freubels!
  Ik heb ook al mijn barbies aan een buurmeisje gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Roos,

  Ben ook jou blog gaan volgen. Leuk. Als je graag kleine kleertjes freubelt. Ik heb nog een project liggen thuis, waar ik zelf niet uitkom..... Klaartjes voor poppenhuis beertjes. Had leuke beertjes via rommelmartk maar die hebben nog geen kleren. Zelf nog niet zo handig met haken enzo. Vooral dat kleine priegel spul. Dus mocht je interesse, tijd en zin hebben mail me even.

  Groetjes Bouwiena

  BeantwoordenVerwijderen