donderdag 5 juli 2012

Een hele fijne dag !!!



Zien jullie de mooie broche op mijn moeders jasje? Die heeft ze van SIL gehad. prachtig hè !!!



              Gister ben ik samen met mijn ma en een hele goede vriendin van haar een dagje uitgeweest.


Ik heb nu vakantie maar als we straks weer werken heeft Ray de auto mee, vandaar dat ik nu een autootje heb gekocht om makkelijker op en neer naar mijn moeder te rijden, maar het autootje ( fiat ceicento, foto volgt nog een keer) , is vooral ook bedoeld om er lekker op uit te kunnen gaan met mijn moeder.
Zoals gisteren dus..............
Sinds mijn moeder uit het ziekenhuis is, 4 weken geleden, is ze de deur niet uitgeweest. Teneerste omdat ze veel te moe was en haar lichaam het gewoon niet toe liet, en ook omdat ze erg in de put zat.
Heel begrijpelijk natuurlijk.
Maar gisteren zijn we met z'n drieën de hort op gegaan in het knalgele fiatje haha.
We hebben een mooie route gereden langs dijkjes en met een pontje overgevaren. Mijn moeder genoot met volle teugen.
Ook gingen we eten in een theetuin, daarna een winkeltje met tweedehands spulletjes bezocht ( foto van wat ik gekocht heb volgt ook nog)  en tot slot nog een terrasje gepikt.
Het was alsof ik mijn gezonde, energieke moedertje weer terug had, zo goed zag ze eruit en zo goed voelde ze zich ook. Als je haar zo zag zou je niet kunnen vermoeden hoe ziek ze eigelijk is.
Wat een fijne dag was het, dat nemen ze ons niet meer af, dat er nog maar veel mooie dagen mogen volgen !!!

 


Omdat we deze zomer niet op vakantie gaan, vanwege mijn moeder, zijn we afgelopen weekend toch even weggeweest, en wel naar Luxemburg.
We hebben het erg naar ons zin gehad !


Leuk marktje bezocht met tweedehandse meuk. De uiltjes liefhebsters onder jullie hadden hier hun hart op kunnen halen. Zoveel uiltjes in alle kleuren en maten waren er te koop.
Ik heb zelf wat wolletjes gekocht en mooie oude prentkaarten.


Van Serah het dochtertje van CAROLIEN  kregen mijn moeder en ik deze prachtige tekening, Carolien deed er nog een kaartje bij.
De ring met bloem kreeg ik van SIL wat zijn jullie toch allemaal lief om van die mooie dingen op te sturen.


Ik ben flink aan de haak voor iemand in blogland dus dat kan ik nog niet laten zien, anders is de verrassing er vanaf.
Ook maakte ik deze twee bloemen broches, staan erg leuk op een vestje of spijkerjasje.
 
Dit hartje had ik gemaakt voor het personeel in het ziekenhuis, toen mijn moeder naar huis mocht. Ik had het aan een doos lekkere chocolaatjes vastgemaakt.

Daaaag allemaal, tot snel weer,  Roos xxx

20 opmerkingen:

  1. Hoi Roos,
    Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad, hopelijk volgen er nog veel meer!
    Dikke knuffel, ook voor je mams,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Groot gelijk dat je nu even een tijdje samen met je moeder af en toe van een mooie dag wil genieten. Dat zijn dingen die voor gaan. Hopelijk mogen er nog veel volgen.

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Roos, Je moeder boft met zo een lieve dochter als jij. Hopelijk hebben jullie nog veel meer leuke uitstapjes in je kleine autootje samen.Die markt in Luxemburg ziet er ook erg interessant voor mij uit.
    Liefs
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk zo een daagje met je mams op stap.
    Lief dat je een autootje hebt zodat jullie samen op stap kunnen.
    Fijn genieten van de zomer.
    En ja hoor ik ga weer naar renesse.
    Erg veel zin in.
    Dank je voor je lieve berichtje.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lovely brooch for a proud mother !
    The others crafts are lovely too.
    Hug
    Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk te lezen en te zien dat jullie een gezellige dag hebben gehad, ik hoop dat er nog heeeelll veeeelll vlogen, gaaf dat je een knal geel autootje heb kunnen jullie er lekker samen opuit. Lieve groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn om te lezen dat het alweer beter gaat. Heerlijk dat moeders ervan kon genieten, zo'n dagje weg. En lekker dat je nu een eigen tuuttuut hebt en knalgeel!! Knalgele auto's rijden heerlijk...haha...ik heb er zelf ook 1 en ik heb er paarse bloemetjes op geverft...hihi. Nou, veel plezier met je karretje en je mams. Geniet ervan. Groetjes Lydia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Roos,

    Op dit moment ben ik zelf op vakantie en lees dus niet alle berichtje, nu ik een beetje bij zit te lezen kom ik jouw verhaal tegen. Ik ben geschrokken van je berichtje over je moeder, wat ontzettend sneu dat je moeder zo ziek is. Maar wat fijn voor haar dat ze zo'n lieve dochter heeft die zoveel tijd en energie geeft aan haar moeder. Ik hoop echt dat jullie samen nog veel dagjes uit mogen gaan, gezellig samen in je knal/kanarie gele autootje. Geniet van de zomer.......

    Liefs van Claire

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Roos,

    Wat super dat jullie deze leuke en ontspannende momenten nog samen hebben, geniet maar van elk moment dat jullie kunnen nemen en ook weer toffe creaties zie ik hier.

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat fijn dat jullie zo'n heerlijke dag hebben gehad. Geweldig dat je dat voor je moeder kunt doen.
    Lieve groetjes, Peet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn dat je nog leuke dingen kan doen met je moeder. En fijn dat jullie er beide van kunnen genieten.
    Ik wens jullie nog heel veel fijne ritjes samen in je knalgele auto'tje.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het ziet er ook als een heerlijke dag uit! Ik zie jullie al rijden in het gele fiatje ;-) Fijn dat je nu zelf gemakkelijker uit de 'voeten' kunt! Leuke dingen heb je gezien en gemaakt! En die afspraak staat hoor, in oktober zien we jullie! We gaan er voor! We hopen! Veel liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lieve Roos,
    Wat een mooie post is dit! Je moeder straalt inderdaad, je zou helemaal niet zeggen dat ze ernstig ziek is. Ik ben zo blij dat ze ook echt genoten heeft van deze dag en ik hoop met jullie mee dat er nog veel van deze dagen mogen volgen! Aan die blitse gele fiat zal het niet liggen :-)
    Lief dat je de tekening van Serah in beeld heb gebracht en fijn dat jullie toch ook nog even met z'n tweetjes weg konden gaan. Dikke knuf, Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie stijlvolle moeder heb je! En wat fijn dat jullie zo hebben genoten! Hopelijk nog veeeel meer van die dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hey!! Wat leuk om je weer in de blogwereld te zien! Was veél te stil zonder jou ;-) Ik lees het net van je moeder, vind het zo naar voor jullie. Ik leef met jullie mee. En wat fijn dat jullie erop uit zijn gegaan, was een zalige dag zo te zien!!
    Groetjes,
    Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat fijn dat je er lekker op uit bent geweest met je moeder heerlijk om zo rond te kunnen rijden met je nieuwe autootje.
    Wat heerlijk verwend ben je en een mooie broche heeft Sil voor je moeder gemaakt.
    Mooi foto s heb je gemaakt in Luxenburg ziet er gezellig uit!!
    Fijne vakantie nog verder groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een moeilijke tijd. Ik hoop dat je nog genoeg tijd hebt om mooie momenten met je moeder te beleven. Veel foto's maken, veel gesprekken boeren, haar laten glimlachen en goed voor haar zorgen. Het raakt me om je zo zorgzaam te zien voor je moeder. Ik heb vorig jaar in een zelfde soort situatie gezeten en kan me helemaal indenken wat jullie nu meemaken. Zet m op!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gesprekken voeren bedoel ik...niet boeren...kan ook leuk zijn maar ja dat worden geen hele diepe gesprekken dan....

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een moeilijke tijd. Ik hoop dat je nog genoeg tijd hebt om mooie momenten met je moeder te beleven. Veel foto's maken, veel gesprekken boeren, haar laten glimlachen en goed voor haar zorgen. Het raakt me om je zo zorgzaam te zien voor je moeder. Ik heb vorig jaar in een zelfde soort situatie gezeten en kan me helemaal indenken wat jullie nu meemaken. Zet m op!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Lieve Roos,
    Dankjewel voor het superlieve pakketje dat we net kregen!! Wat een leuk moment van de dag, we hebben het één voor één rustig uitgepakt (viel niet mee hoor, haha) Deb hanger met Serah's naam is super, die gaat aan haar nieuwe schooltas en mijn aardbeieinhangertje is ook zo leuk, ben dol op aardbeien! En het ouderwetse kaartje, en het noteblocje op naam.. wat superleuk allemaal. Dikke dankjewel!
    Groetjes Carolien

    BeantwoordenVerwijderen