maandag 27 december 2010

Een (te) late kerstgroet....

Ik hoop dat jullie allemaal leuke kerstdagen hebben gehad. De dag voor kerst wilde ik iets op mijn blog plaatsen, maar vreemd genoeg lukte het niet.
Na een paar keer proberen heb ik het opgegeven, vandaar dat ik jullie geen fijne dagen heb kunnen wensen VOOR de kerst.
Ik probeer het nu pas weer, want ik heb met kerst gewoon gewerkt, hopelijk lukt het nu.
Hierboven op de foto wil ik laten zien hoeveel lekkere en leuke spulletjes Ray en ik gehad hebben in onze kerstpakketten. Tja het waren er zelfs drie dit jaar!
Dit mobiel hoesje heb ik gemaakt voor mijn schoonzusje, het lag voor haar als kadootje onder de kerstboom.
Het blauwe knoopje moet een wolkje voorstellen.( Ik meld dit even voor diegene die niet zoveel fantasie hebben als de maakster van dit hoesje hahaha).

Op deze foto's zijn mijn moeder en ikzelf druk bezig met kadootjes uitpakken. Zoals je ziet heb ik weer fijne freubeldingetjes gehad. Kralen met letters, stempels, katoen, klei en kleine roosjes. Van mijn neefje kreeg ik een heerlijk geurtje! Ook erg blij ben ik met de grote bol mohair garen.
Er zit een beschrijving bij voor een vest dat je ermee kan breien, maar mezelf kennende zal het wel wat anders worden. En van een collega kreeg ik een dikke honderd sleutelhanger-ringetjes. Ze vond ze tussen haar kerstspulletjes op zolder en doet er zelf niks mee. Dat was een echte verassing.

Ik wil iedereen alvast een prettige jaarwisseling wensen en een super creatief 2011, en dat alles natuurlijk in goede gezondheid!
Posted by Picasa

8 opmerkingen:

 1. Ziet eruit als een gezellige kerst. Wat een leuk mobielhoesje heb je gemaakt, daar zal je schoonzusje vast blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingetjes allemaal!! Je hoesje is ook super!! Het is goed dat je erbij schrijft dat jij het bent ;-) Mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk mobielhoesje heb je gehaakt en wat een leuke foto's ziet er erg gezellig uit. voor jullie ook een goede jaarwisseling en een gezond en creatief 2011, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke die mobiel hoesje, prettige jaarwisseling

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Roos,

  Wat ben je lekker verwend zeg!!!

  Ik wil je bij deze een fijn uiteinde wensen en een spetternd 2011.

  Lieve groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé Roos wat leuke spulletjes heb je gekregen !
  Mooi hoesje heb je gemaakt, plezante details erop :)

  Een gelukkig, gezond en creatief 2011

  Warme groetjes , Susie

  BeantwoordenVerwijderen