woensdag 27 oktober 2010

Leuke dingen, maar helaas ook.....VETTE PECH !

Wat een titel hè...... Laat ik beginnen met de leuke dingen.
FREUBELDINGETJES bestaat deze maand 1 jaar, en daarbij heeft zich ook nog eens de 200-ste volger aangemeld!
Reden voor een feestje dus, houd daarom mijn blog in de gaten, want binnenkort organiseer ik een leuke GIVE-AWAY vanwege bovenstaande. Natuurlijk wil ik alvast al mijn volgers, en bezoekers van harte bedanken. Zonder jullie aardige, leuke en lieve reacties, zou het bloggen een stuk minder aantrekkelijk voor mij zijn.

Ik kreeg van iemand een pakje met verschillende lapjes vilt, en lapjes van een soort schuim met glitter. Deze Mevr. ontwerpt kaarten voor een bedrijf die scrap-spulletjes verkoopt. Uit het schuim heeft ze alvast wat vlindertjes voor mij gesneden met een malletje.
Ik ben er erg blij mee, en wilde er meteen iets mee maken. Dit simpele hoesje als resultaat.

Dan nog iets leuks...... Ik heb een mannelijke logé deze week. Hij is dan niet meer de jongste, en heeft pas geleden een operatie ondergaan, maar moet je nou zien wat een ontzettend "stuk"!
Glanzend haar, grote bruine ogen en een koppie om verliefd op te worden. Ja, Jimmy mag er nog best zijn, vinden jullie ook niet?

En dan nu...... de Vette Pech. Afgelopen maandagavond, gingen Ray en ik nog snel even een boodschapje halen. We reden in de auto en plots kwam er van tegenover ons een busje de weg op die nog snel even over wilde steken omdat hij een parkeerplaatje zag. Helaas ons zag hij niet...nou ja te laat in ieder geval. Een harde "BAM" bracht ons tot stilstand. Frontaal op het busje, met zo'n 40 km p.u.
God zij dank zijn we er goed vanaf gekomen. Ray scheelt niks, en ik heb een geschaafd scheenbeen, en mijn onderrug en nek doen pijn door de plotselinge klap.
De bestuurder die de aanrijding veroorzaakt heeft, bekende gelukkig meteen schuld, en was net zo erg geschrokken als ons.
De auto is niet total-loss en kan dus gemaakt worden. Tja het geeft alleen weer zo'n hoop rompslomp.
Ik hoop dit nooit meer mee te maken, want wat schrik je als zoiets gebeurd. Nee dat wens je niemand toe.


En dan hierboven nog een foto van haarspeldjes met gehaakte bloemetjes erop. Ik heb er een hanger bijgemaakt waar je ze aan vast kan klikken, met bovenaan de hanger een gehaakte vlinder. Dit was een opdrachtje voor iemand.
Rechts een lekkere bruine boterham met een spiegelei haha. Dit is iets waar ik op het moment mee bezig ben, wat het word....??? Hou mijn blog in de gaten en je ziet het vanzelf.
En dan nog iets, ik kreeg een mailtje van JUF-STEEK dat ik een patroontje gewonnen heb. Ze maakt hartstikke leuke kleine haakwerkjes, zoals applicaties en amigurumi, en ik mag een patroontje uitkiezen van haar blog.
Ze heeft een loting gedaan onder haar volgers en ik was de gelukkige winnaar.
Het is de moeite waard om eens op haar blog te kijken, want ze maakt echt hele mooie, leuke en keurig afgewerkte haakseltjes.
Juf Steek...nogmaals dankjewel!
Posted by Picasa

19 opmerkingen:

 1. Roos,

  Wow... wat heb jij 'n leuke blog!!! Je bent zo creatief!! Fijn om je werk te zien hoor!

  Tot ziens!!

  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb net jouw reactie bij mij gelezen en dacht, laat ik direct maar weer gaan kijken bij Roos. Gelukkig want ik zie dat je iets nieuws geplaatst hebt.
  Hihi, ook een hoesje gemaakt ;) heel netjes hoor.
  En die logé van jou, idd .. wat een 'stuk' !
  Minder prettig om te lezen van jullie accident !! Hopelijk duurt de pijn in je onderrug en nek nie lang hoor, verzorg je maar goed.
  Je gehaakte bloemekes en vlinder op je hanger zijn héél mooi maar o zo klein, dit moet een (pruts)werk geweest zijn. Nie ?
  En dan als laatste loopt de zever hier uit mijn want door jouw schuld zit ik nu met een bruine boterham met spiegelei in mijn gedachten.. lik,lik..

  groetjes , Susie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roos!
  Wat heb je weer veel leuke dingen te melden en te laten zien. Ik ben nieuwsgierig naar het broodje ei........
  Dank je wel voor je berichtje. Ik feliciteer jou ook met je grote hoeveelheid volgers. Heb jij ook zoiets als: een jaar geleden had je dat niet kunnen bedenken?
  Ik hoop dat je de klap al weer een beetje te boven bent.....oooohhhh....wat een schrik he?
  Ik wens je beterschap en nog veel mooie freubeldingetjes toe!
  Liefs,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Roos, wat een pech dat ongeluk. Hopelijk blijf je niet al te lang last hebben van je kwetssuren!!! Zeker met je nek, goed rust nemen hoor.

  Wederom super leuke dingen gemaakt.

  Ben benieuwd naar het gebakken ei.

  En natuurlijk gefeliciteerd met je grote hoeveelheid volgers!!!!!!

  Lieve groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte met je 200 volgers en je gewonnen patroontje.

  Een vervelende ervaring lijkt mij dat een botsing en ja het brengt alleen narigheid.

  Je hoesjes zijn weer erg leuk.

  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Balen van de aanrijding en dat is dan nog zwak uitgedrukt. Hopelijk is je nek- en rugpijn snel over.

  Leuke dingen heb je weer gemaakt! Maar ik ben wel heel benieuwd waar die bruine boterham met ei voor is. Schiet me niets te binnen.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee, die hanger voor speldjes. Zou je mij het patroon voor het vlindertje willen verklappen? Dan gaat Sint aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heftig zeg, gelukkig goed afgelopen. je mobiele hoesje is erg leuk en je haarspeldjes ook. Gefeliciteerd met je 200 volgers. Fijn weekend groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schik...zo'n klap...gelukkig had je ook og leuke dingen....zoals de cavia...geweldig...wat een schatje!!!!
  Beterschap....en niet tevel spiegeleitjes eten he? hahaaha
  Hgr cinderell@

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Roos,

  Oh dat van die rug- en nekpijn klinkt niet goed, kijk maar uit dat je geen blijvende last hebt hoor, en inderdaad verschieten hé zoiets, wij hebben het spijtig genoeg ook al mogen meemaken.

  Knappe logé heb je daar en die maken zo een plezante geluidjes hé.

  Leuke creaties!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje, wat moet je geschrokken zijn! Hopelijk heb je niet teveel spierpijn erna gehad? Fijn dat hij toegaf, maar wel een hoop gedoe ja! en verder een heleboel leuke dingetjes zeg!!! Maar toch, doe voorzichtig aan hoor!! lieve groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Roos,

  Vandaag ontvingen wij, via Ria Grim, hele leuke slofjes voor Merlijn. Erg leuk en lief. Hij zal ze zeker dragen! Bedankt voor de leuke attentie en ik zal je site in de gaten houden.

  Gr. Jojanneke Grim - de Bruyn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh I hope you will be okay and thank goodness it was not worse. You have made some wonderful things on your post as usual. Please take care.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een schrikken die botsing met jullie auto! Hopelijk gaan de pijnen ook snel voorbij.
  201 volgers nu al, Roos: prachtig!
  Je sleutelhanger met die kleine bloempjes maar ook die vilten hoes met vlinder vind ik erg mooi!
  Ben benieuwd naar je give-away. Prettige zondag en groeten aan je moeder. Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Pff, dat is schrikken Roos, maar gelukkig hebben jullie het op een paar kleine mankementen na goed vanaf gebracht. Auto is zonde natuurlijk maar ach het is maar blik en dat komt vast weer goed.
  Leuke dingen heb je weer gemaakt en inderdaad ben ik net als bovenstaande volgers nieuwsgierig naar je boterham met spiegelei.
  Gefeliciteerd met je eerste jubileum.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Rot die aanrijding ; ik hoop dat je rug / nek klachten snel over zijn . Toch is het ondanks de pech een leuk blog geworden ! Ik ga nu de rest even bij lezen ; ben al een poos niet langs geweest... Groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. He wat vervelend van het ongeluk, maar je werkjes zijn zoals altijd bééldig! Heel leuk gedaan weer, vooral het ei is erg grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. It's because they have no access to the affects this will cause painful side-effects. For more by giving you cancer, Raspberry Ketones will therefore stimulate your body's way to stay aωay from foοd.
  Βecаuse vegetаrian dіets elіminate the toxins being flushed may make changеs in mood, they
  ωould be: Salmon, mаckerel sаrdіneѕ or
  Sаlmon.

  Hеre іѕ my ωeb sіte .

  .. http://3raspberryketonemonster.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Although crash purе green coffеe beаn еxtгact 800 mg is mаde up your metаbolism
  for men. The faсt that modеration holds thе ԁistinction ωіll becоme seconԁ natuгe ωhen they're in their diet. You do not lose weight with the information that is typically a failure to manage stress, as conception and embryo implantation. Low Carb Snacks - Avoid Crash DietingCrash diets are too large.

  My website: mygreencoffeeweightloss.net

  BeantwoordenVerwijderen